2007-2010 opleiding voor BSM therapeut.

BSM therapie, Brain Stimulating Methods is een therapie vooral gericht op jongeren die problemen ervaren op het gebied van leren, gedrag en/of motorisch.


2016 & 2017

Tweejarige opleiding level 1 en level 2 equine assisted coach  EAC aan de Keulseweg te Pijnacker.


3 & 4 april 2017

Tweedaagse cursus Pony Power voor Kids, sociale vaardigheidscursus afgestemd op kinderen vanaf 6 jaar.

 

15 & 16 oktober 2017

Tweedaagse cursus Paardenkracht voor pubers, training gericht op pubers. Leren over jezelf, groepsprocessen, communicatie, zelfvertrouwen en meer.

 

25 oktober 2017

Start 1e groep Pony Power for Kids op de boerderij.

 

21 juni 2018

BHV bedrijfshulpverlening en reanimatie van het Horse Rescue Team. Naast reanimatie, EHBO en het omgaan met AED ook 1e hulp kunnen bieden aan paarden.

 

6 juli 2019

Nascholingsdag EFT Emotional Freedom Techniques aan de Keulseweg. Over het omgaan en hanteren van emoties bij jezelf en bij de coachee.

 

30 september 2019 

Werkvormendag voor gecertificeerd paardencoaches gericht op jongeren.

 

1 januari 2020

Aangesloten bij Zeeuws Vitaal, platform van Zeeuwse natuurcoaches.

 

12 juni 2020

BHV certificaat, reanimatie, brand en EHBO.

 

25 & 26 Juni 2020

3 Jaarlijkse certificatie-update. Opfrissen van de theorie en de basis van equine assisted coaching aan de Keulseweg te Pijnacker.

 

18 september 2020

Start jaartraining ambassadeurschap Hersenletsel.

 

30 oktober & 28 november 2020 

Tweedaagse training intuïtief coachen met Voice Dialoque bij IMC mensontwikkeling.

 

17 / 18 maart & 1 april 2021

Training Rouw te Paard van drs. Martine Huurman bij Iforhorse, België. Over begeleiding bij rouw en omgaan met verlies. 


24 juni 2021

Eerste aktiviteit als NAH ambassadeur hersenletsel.nl: organisatie lotgenotencontact op Walcheren. 


9 juli 2021

Gecertificeerd ambassadeur niet aangeboren hersenletsel NAH voor regio Zeeland.


14 juli 2021

Omroep Zeeland maakt opnamens van Samvinnacoaching op de boerderij in Biggekerke. Uitzending later dit jaar.


22 juli 2021

BHV op herhaling, jaarlijkse verlenging.

 

September - oktober 2021

6 daagse training "trauma te paard" bij drs. Martine Huurman, Balgoij. Het leren kennen, herkennen en verkennen van de begrippen trauma, overspoeling en levensingrijpende gebeurtenissen. Kennis volgens de meest recente theoretische modellen van oa Franz Rupert, Gwen Timmer en Pat Ogden. Gericht op herkennen van trauma, overleving en mogelijkheden tot herstel.

 


ervaringen....

Onze dochter is alweer een poosje met Anette samen en wij zien dat het haar heel goed doet.

Ze leert veel over zichzelf en houd ervan om samen met de paarden bezig te zijn

Ben echt super blij dat we Anette hebben leren kennen. Ilse



Zonder verwachtingen ben ik met Anet en de paarden een coachsessie aangegaan en vond het een verrassende ervaring.

Had niet verwacht dat doormidden van de paarden en de vragen die Anet stelde er gevoelens, emoties, blokkades naar boven kwamen waar we over in gesprek raakten. Unieke ervaring die ik van te voren niet verwacht had. Willemien

Voor onze dochter is het geweldig goed de omgang met de Paarden, hoofd leegmaken en ondertussen onder goede begeleiding rijden, verzorgen en ontspannen. Han



Ik wist niet wat ik kon verwachten, Anette stelde mij gerust, je hoeft niks speciaals te doen. Leerzaam, leuk, heel anders dan andere coaching. Dank je wel! Ellis



Onze dochter heeft een enorm fijne tijd met en bij Anette gehad! Ze hebben samen veel gelachen en plezier gemaakt en ondertussen veel geoefend en geleerd met de pony's / paarden. Veilig, warm en betrokken! Mirelle




Ik heb de coachsessie met Annette en haar paarden als heel bijzonder maar ook als verhelderend ervaren. De spiegel die me door mijn zelf gekozen paard werd voorgehouden was best confronterend en heeft me samen met de coachvragen van Annette inzichten gegeven en aan het denken gezet. Hierdoor ben ik in staat om weloverwogen keuzes te maken en wat milder voor mezelf te zijn. Patricia



Ik heb met Anette een drietal paardencoach sessies mogen ervaren en tijdens alle 3 de keren werd ik super verrast! Er gebeurden hele bijzondere dingen tussen de paarden en mij. Het leek wel alsof ze me een spiegel voorhielden en ze reageerden op zo een bijzondere manier op de thema’s die ik meebracht naar de sessies. Zo apart. Echt een aanrader om eens mee te maken! En onder begeleiding van Anette voelde ik me veilig genoeg om de paarden dichtbij te laten komen. Door de reflecterende vragen die ze stelde, gaf Anette een opening om de thema’s verder uit te werken. Een mooie wisselwerking tussen therapeut, cliënt en de paarden!

Ingrid



Onze dochter vindt het fijn om met Annette samen te zijn. Je leert dmv haar frenna dingen te benoemen . Echt onwijs dat ze dit samen zo doen! Zeker een gouden concept Annette en paarden❤️❤️❤️❤️ Je mag trots zijn over hoe jij dit zo kan. Wat een gave!!! Dank je wel dat onze dochter daar gebruik van mag maken.


Omroep Zeeland op bezoek juli 2021
Omroep Zeeland op bezoek juli 2021